Sales Spreekuur

Welkom bij het Sales Spreekuur

Hoe lekker is het om aan het begin van de week je vraag beantwoordt te krijgen van een professional (althans, zo zie ik mijzelf met 29 jaar verkoopervaring :-))? Dit is het doel van het Sales Spreekuur. Een plek waar jij je vragen kunt stellen en direct een antwoord krijgt.

Zit jij af en toe met vragen op het gebied van: 

  • Sales
  • Communicatie
  • Persoonlijke ontwikkeling

Maar heb jij geen zin in lange coachingtrajecten?

Niet iedereen heeft zin of budget voor lange coachingstrajecten. Maar soms wil je gewoon even sparren over een bepaald onderwerp.

Dan ben je hier op het juiste adres. Want speciaal voor jou heb ik het sales spreekuur bedacht. Een inloop spreekuur waar je gewoon al je vragen kunt stellen op drie gebieden; sales, communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Waarom ik deze GRATIS service bedacht heb?

Ik weet zeker dat jij, net als ik, regelmatig vragen heb. Vragen waarop je online antwoorden kunt vinden. Maar vaak is jouw situatie net even anders dan wat er online te vinden is. Hoe lekker is het dan als je even je vraag kunt stellen en meteen een antwoord krijgt tijdens dit spreekuur?

Als professional raad ik je altijd aan om te blijven ontwikkelen. Blijf lezen, blijf webinars bekijken, etc. Maar het allerbelangrijkste advies dat ik je kan geven: blijf vragen stellen.

Wanneer is het Digitale Sales Spreekuur? 

Iedere maandagochtend van 09:00 – 10:00 uur ben ik online beschikbaar. Deze Zoom-sessie (https://bit.ly/SalesSpreekuur) is een open Sales Spreekuur. Wat dat betekent? Je klikt op de link of de button en komt in het open spreekuur. Je kunt dus ook van de andere tips en adviezen profiteren. Sharing is caring toch? En dan vooral op het gebied van best practices.

Stel hier je vraag
1
Hulp nodig?
Dank voor je bezoek.

𝗪𝗮𝗮𝗿 𝗸𝗮𝗻 𝗶𝗸 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗽𝗲𝗻?

Kijk gerust even rond. Misschien vind je inspiratie bij onze blogs?

Van Stein Consultancy