“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”

Komt jouw organisatie niet verder met de 2 E’s: Effectiviteit en Efficiency? Van Stein Consultancy helpt je daarbij graag.

Bij Effectiviteit draait het vooral om maximaal resultaat (denk aan omzet, marge, marktaandeel, klantervaring, NPS, e.d.). Bij Efficiency gaat het om het maximale uit de beschikbare tijd halen. Feit is: vul je de beide E’s beter in, dan is meer resultaat in minder tijd je prettige beloning.

Wat doen wij om je te helpen? We adviseren, begeleiden en coachen teams, organisaties en professionals. We doorlopen samen alle fasen van het verkoopproces (voorbereiding, contact leggen, analyseren, positioneren en onderhandelen) en stellen vast waar het nog effectiever en efficiënter kan.

Dit traject hebben wij al voor vele verschillende bedrijven succesvol doorlopen. Als feedback horen we bovendien dat onze werkwijze aanspreekt door veel enthousiasme, voorbereiding en aanpassingsvermogen. Daar hechten we als Van Stein Consultancy ook veel belang aan.

De kans is groot dat we ook iets voor jou en je organisatie kunnen betekenen. Dat is snel vast te stellen met de RADAR©-methode. Een eenvoudige maar krachtige manier om je sterkten en verbeterpunten in kaart te brengen. In overleg kan daarna desgewenst een verbeterplan worden opgesteld en uitgevoerd.

“Focus vooral op waar je goed in bent, zeggen wij altijd”. Gaat het al best goed in jouw organisatie? Bedenk dan dat het altijd beter kan. Oftewel: “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”.

Meer weten? Vul het contactformulier in en wij nemen per ommegaande contact met je op.