Even voorstellen...

Van Stein Consultancy adviseert, begeleid en coacht teams, organisaties en professionals om effectiever en efficiënter te worden in het verkoopproces.

Het helpen ontwikkelen van verkoopvaardigheden en -mindset, is onze passie. Om dit te realiseren zetten wij 3 stappen in:

1. Analyse

Voordat wij überhaupt overgaan tot actie, is een essentiële stap in het proces om te achterhalen welke competenties en gedragingen er noodzakelijk zijn voor de organisatie om de doelstellingen te realiseren.

Vervolgens worden deze competenties en gedragingen inzichtelijk gemaakt met diverse tools. Het doel is om het vertrekpunt te bepalen voor het totale ontwikkelingstraject.

2. Begeleiding

Wij begeleiden de medewerkers in hun ontwikkeling van goed naar geweldig. Deze begeleiding bestaat uit: trainingen, workshops en coaching. Afhankelijk van de ontwikkelbehoefte, passen wij het ontwikkelingsprogramma aan.

3. Borging

Je kent het vast wel; je (of je medewerker) is naar een training of workshop geweest en je verwacht het nodige terug te zien op de werkplek. Hoe vaak is echter het tegenovergestelde het geval? Onze aanpak garandeert de borging van het geleerde via een tool waarin de werknemer eigenaar wordt van zijn|haar eigen ontwikkeling door continue te reflecteren en zodoende gedurende 90 tot 120 dagen 360 graden feedback ontvangt.

Waarom doen wij wat wij doen?

Vanuit meer dan 25 jaar commerciële ervaring en onze NLP achtergrond, weten wij wat werkt en wat niet werkt. Gedrag wordt maar voor 10% beïnvloed door officiële trainingen of workshops. Terwijl gedrag voor 70% wordt beïnvloed door toepassing van het geleerde.

Dankzij onze ervaring zijn wij in staat om, middels de analyse en het daadwerkelijk contact maken met de organisatie, via de nodige interventies een blijvend positief resultaat te garanderen.

Wat maakt ons uniek?

Wij zetten hier onze unieke kenmerken voor in: enthousiasme, ervaring, aanpassingsvermogen en innovatief leren.