Leuk kennis te maken!

Vanuit Van Stein Consultancy help ik, samen met een team van geselecteerde partners, teams, organisaties en personen betere resultaten te boeken op alle vlakken binnen het verkoopproces. Dit doen wij door middel van consultancy, training en individuele coaching. Kortom: meer effect in minder tijd!

Consultancy

Aan de hand van het 7S model maken wij twee zaken helder: de sterke en de ontwikkelpunten van de organisatie. Onze methode wordt online aangeboden en is een survey. De uitkomst van deze survey wordt met de opdrachtgever besproken.

Met behulp van Personalcolor©, een 360 graden feedbacktool, maken wij de sterke en ontwikkelpunten van de medewerkers inzichtelijk. Vervolgens focussen wij op de sterke punten om daar 80% aandacht aan te besteden. De overige 20% besteden wij aan de ontwikkelpunten. Ons uitgangspunt is altijd “oplossingsgericht werken”.

Trainingen

De trainingen die wij inzetten, focussen op de sterke en ontwikkelpunten van de personen, het team en de organisatie. De trainingen kenmerken zich door een effectieve combinatie van theorie (20%), vaardigheid (40%) en attitude/mindset (40%). Voordat de training gegeven wordt, wordt er een Training Needs Analysis (TNA) gedaan. Een TNA is een vragenlijst die duidelijk maakt wat de SMART doelen zijn en welk gedrag er moet veranderen om succesvoller te worden. Trainingen worden on-site of off-site gegeven, afhankelijk van de wensen. De trainingen kunnen in vier talen verzorgd worden: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Coaching

Naast training zetten wij GROW-coaching in om medewerkers in een 1op1 setting te helpen de volgende stap te zetten. Waarom wij dit doen? Door aandacht te geven, ontwikkelen mensen. Het helpen ontwikkelen is onze passie.

Wat maakt ons uniek?

Wij zetten hier onze unieke kenmerken voor in: enthousiasme, ervaring, aanpassingsvermogen en innovatief leren.